Kurs og kompetanse

Skal du lykkes med å starte egen virksomhet eller å skalere opp virksomheten du allerede har, da har du kommet til rett sted!

Karrierekvinnen.no er din inngangsport til unik kompetanse – som vil gi deg svar og lede deg på rett vei.

Tiden er over for å surfe timesvis på internett etter «hjelp» for å starte egen bedrift eller løsninger på hvordan du kan nå ut til flere kunder og selge mer! En rekke aktører i markedet vil ha deg inn i sine systemer – for igjen å selge deg svært kostnadskrevende coachingprogram og mastermind, som for de fleste har lite for seg. Med priser opp mot 100.000 kroner for slike mastermind, så er svaret enkelt:

Du må gjøre jobben selv, og 100.000 kroner må brukes på noe annet enn en mastermind! Tenk etter, så vet du at det høres både fornuftig og logisk ut.

Skal du starte og drive egen virksomhet, bør du ha overordnet kunnskap om en rekke områder. Det betyr ikke at du må gjøre all jobben selv, da du på sikt kan outsource enkelte områder – men, i en oppstartsfase, så er det lurt å ha kontroll på det meste i egen regi.

Skal du komme igang og lykkes, da trenger du ingen oppfølging fra coach, men steg-for-steg veiledning.

Det du trenger, er et rimelig nettkurs som gir deg oversikt over det Du må tenke på, og ikke minst GJØRE, i en oppstarts- og oppskaleringsperiode. En liten kostnad/investering for svært nyttig kunnskap, det får du ved å ta kurset «Gründer Total – Det du må kunne for å drive egen virksomhet på nett».

Nå er det på tide å få oversikt, innsikt, kjenne til hvordan det å bygge en virksomhet i den digitale verden fungerer, og hva Du må gjøre for å komme videre. Det er på tide å handle, og Karrierekvinnen.no viser deg vei!

Dersom du underveis eller etter endt nettkurs skulle stå fast – da hjelper vi deg selvsagt med spørsmål og hodebry, helt gratis!

Hva har du å tape? Nettkurset som dekker det viktigste, koster kun 1299 kr. – via vårt tilbud nå, og det er såklart pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd!

Vi jobber for deg,

Team Karrierekvinnen