Starte eget?

Skal du lykkes med å starte egen virksomhet eller å skalere opp virksomheten du allerede har, da har du kommet til rett sted!

GründerTotal.no er din inngangsport til unik kompetanse – som vil gi deg svar og lede deg på rett vei, og via Karrierekvinnen.no får du nå muligheten til å ta dette kurset.

Tiden er over med timesvis surfing på internett og sosiale medier etter «hjelp» for å starte egen bedrift – eller det å finne løsninger på hvordan du kan nå ut til flere kunder og selge mer!

En rekke aktører i markedet vil ha deg inn i sine systemer (funnels) – for igjen å selge deg dyre masterminds, som for de fleste har lite for seg. De ender opp med å bli «overmotivert, inspirert og overtalt» der og da, men så stopper det hele opp etter en stund. Du står rett og slett fast. Med priser opp mot 100.000 kroner for slike mastermind, så er svaret enkelt:

Du må gjøre mesteparten av jobben selv, og 100.000 kroner må brukes på noe annet enn en mastermind! Tenk etter, så vet du at det høres både fornuftig og logisk ut.

Når du starter og skal drive egen virksomhet, bør du ha overordnet kunnskap om en rekke områder. Det betyr ikke at du må gjøre all jobben selv, da du på sikt kan outsource enkelte områder – men, i en oppstartsfase, så er det lurt å ha kontroll på det meste i egen regi.

Skal du komme igang og lykkes, da trenger en steg-for-steg veiledning.

Det du trenger, er et rimelig nettkurs/en veiledning som gir deg oversikt over det Du må tenke på, og ikke minst GJØRE, i en oppstarts- og oppskaleringsperiode. En liten kostnad/investering for svært nyttig kunnskap, det får du ved å ta kurset «GründerTotal – Nettkurset for deg som er gründer eller som jobber med digitale medier».

Nå er det på tide å få oversikt, innsikt, kjenne til hvordan det å bygge en virksomhet i den digitale verden fungerer, og hva Du må gjøre for å komme videre. Det er på tide å handle, og jeg viser deg vei!

Her er det ingenting å tape! Nettkurset som dekker det viktigste, koster bare en dråpe i havet, og du finner ikke et mer kompakt kurs til en så rimelige penge noe annet sted. Det er såklart pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd, så hopp i det og start allerede i dag!